fbpxFillimi

Portfolio

Rreth nesh

Kontakti

Shërbimet

Blogs

Terms & Conditions

Na ndiqni në:

Agjenci kreative

Agjenci Kreative E Dizajnit, Marketing Dhe Zhvillimit Të Web-it

Inovaise vendi ku krijimtaria dhe teknologjia bashkohen për të sjellë zgjidhje të jashtëzakonshme për biznesin tuaj. Si një agjenci e specializuar në marketing, dizajn grafik dhe zhvillim web & aplikacione, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime që jo vetëm që përmbushin nevojat tuaja, por edhe tejkalojnë pritshmëritë tuaja.

 

Shfletoje Portfolion Tonë

Shërbimet që të prijnë në rrugën për biznes më të mirë

Ofrojmë produkte dhe shërbime digjitale të cilat e përmirësojnë efiçiencën dhe performancën e biznesit tuaj, për më tepër, e ngrisin reputacionin e brendit tuaj dhe e përshpejtojnë rritjen e biznesit tuaj.

                UI/UX Design

Zgjidhje inovative dhe intuitive për përvojën e përdoruesit duke kombinuar estetikën dhe
funksionalitetin në një mënyrë tërheqëse.

          Web & App Development

Zgjidhje inovative dhe intuitive për përvojën e përdoruesit duke kombinuar estetikën dhe
funksionalitetin në një mënyrë tërheqëse.

            Graphic Designing

Dizajne tërheqëse, kreative dhe të
personalizuara që inkurajojnë identitetin unik të markave dhe komunikimin vizual efektiv.

                Digital Marketing

Strategji të avancuara, reklamim dhe zhvillim të rrjeteve sociale për të arritur rezultate në botën  e marketingut online.

Kompanitë Që Punojnë Me Ne
Ka një numër të madh të klientëve individual ose kompanive që shërbehen me produktet dhe shërbimet tona dhe e rrisin performancën e bizneseve të tyre, më poshtë i kemi veçuar vetëm disa prej tyre.

Procesi i punës

Kemi një ekip pune me njerëz profesional, kompetent e të mirë organizuar, të cilët e përfshijn në projekte edhe pasionin e tyre përveq njohurive dhe aftësive.

Hulumtimi

Para çdo projekti, nisim fazën fillestare të hulumtimit të problemit, nevojave, kërkesave dhe zgjidhjeve më kreative dhe më të përshtatshme.

Planifikimi

Faza e planifikimit është fazë e angazhimit të ekipit tonë në ideimin, skicimin dhe planifikimin e zgjidhjes së problemit dhe përmbushjes së nevojave dhe kërkesave në menyrën më të mirë të mundshme.

Implementimi

Është faza kur e zbrasim tërë potencialin tonë në implementimin sa më të mirë të produkteve dhe shërbimeve, bazuar në planifikimin e bërë paraprakisht. Implementimi shfaqe me saktësi maksimale, thjeshtësi dhe efikasitet në produktet tona.

Dorëzimi

Pasi të sigurohemi 100% që produkti jonë përveq që i përmbush kërkesat vizuale dhe funksionale në zgjidhje të problemit, e dorëzojmë atë tek klienti jonë duke i ofruar bashkë me produktin edhe garancën dhe mbështetjen në implementimin e tij për përmirësimin e biznesit.

Shikojeni portfolion tonë

Kemi një portfolio të pasur dhe të larmishme të projekteve me produkte ose shërbime, po ua  prezantojmë disa nga to për ti mbështetur premtimet tona me projekte reale…

Jemi agjenci kreative që përdorim dizajnin dhe programimin për zgjidhje të problemeve.

Jemi të specializuar në dizajn, zhvillim dhe marketing dixhital. Me ekip të talentuar, kreativ dhe me përvojë, ofrojmë zgjidhje të shkëlqyera. Angazhohemi për dizajn kreativ dhe të avancuar, zhvillim të webit dhe aplikacioneve me teknologji dinamike, në marketing dixhital përdorim strategji kreative për rritjen dhe lidhjen me audiencën. Agjencia kreative është vendi ku vizioni, kreativiteti dhe teknologjia takohen për të krijuar sukses.

Punojmë Me pasion me një ekipë kreative dhe profesionale

Ekipi i agjencisë tonë është një grup shumë i veçantë: krijues të vërtetë, të pasionuar dhe të përkushtuar ndaj punës së tyre. Ata nuk e shohin punën vetëm si një detyrë, por si një rrugë për të shprehur veten.

Vlerësime nga klientët

“Agjencia Kreative Inovaise është e mrekullueshme! Kemi bashkëpunuar me ta për një projekt të madh dhe ishim të impresionuar me cilësinë e punës së tyre dhe aftësinë e tyre për të plotësuar kërkesat tona. I rekomandojmë me plot besim!”

Adhurim Dragusha
Elektricist

” Leur équipe possède une créativité exceptionnelle et une vaste expérience dans le domaine du design et du développement. Ils se sont engagés dans mon projet et ont réussi à apporter des idées originales qui ont donné à mon site web un aspect exceptionnel. “

Laurent Pierre
Dentiste

“Të punosh me Inovaise është një eksperiencë e shkëlqyeshme, sepse janë të përkushtuar ndaj çdo detaji dhe kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të shprehur vizionin tonë në mënyrë kreative. Rekomandimi ynë është i plotë!”

Driton Rexhepi
Ndërmarrës

“Their passionate and professional team has helped us successfully complete major projects. Furthermore, they are very flexible and ready to adapt to our changing requirements. We couldn’t be more pleased with the result.”

Elizabeth Scarlett
Pediatrician

Pyetjet më të shpeshta

Gjeni përgjigje për shërbimet e dizajnit, marketingut dhe zhvillimit të uebit dhe aplikacioneve të ofruara nga agjencia jonë kreative. Informohuni për proceset, çfarë mund të pritet dhe si mund të përfitoni nga bashkëpunimi me ne.

Kush jemi ne?

Agjencia jonë ka një përvojë të gjerë dhe të suksesshme në fushën e dizajnit, marketingut dhe zhvillimit. Ekipi ynë i kualifikuar ka punuar me klientë të ndryshëm në projekte të ndryshme. Ne kemi krijuar uebfaqe tërheqëse, dizajne grafike të shkëlqyeshme dhe kampanja të suksesshme të marketingut digjital. Jemi të përkushtuar në inovacion, krijimtari dhe ofrimin e zgjidhjeve unike për klientët tanë.

Çfarë përvoje ka agjencia juaj në fushën e dizajnit, marketingut dhe zhvillimit?

Jemi një ekip entuziastësh me përvojë disa vjeqare në fusha të ndryshme si: development, graphic design, IT etj. Përvojë e akumuluar në kompani vendore dhe europiane e cila na ofron vetëbesimin dhe komoditetin e nevojshëm për t’i zgjidhur problemet dhe ofruar shërbimet në mënyrën më të mirë.

Koha optimale për realizimin e projekteve?

Kjo varet prej natyrës dhe kompleksitetit të projekteve, po ajo çfarë ne mund të ju sigurojmë është se çdo projekti i qasemi me seriozitetin dhe profesionalizmin maksimal, duke u munduar që në kohë optimale të prezantojmë produktin final tek klienti.

Cila është mbështetja teknike dhe të mirëmbajtje pas përfundimit të projekteve?

Agjencia jonë ka një përvojë të gjerë dhe të suksesshme në fushën e dizajnit,
marketingut dhe zhvillimit. Ekipi ynë i kualifikuar ka punuar me klientë të ndryshëm në projekte të ndryshme. Ne kemi krijuar uebfaqe tërheqëse, dizajne grafike të shkëlqyeshme dhe kampanja të suksesshme të marketingut digjital. Jemi të përkushtuar në inovacion, krijimtari dhe ofrimin e zgjidhjeve unike për klientët tanë.