fbpxFillimi

Portfolio

Rreth nesh

Kontakti

Shërbimet

Blogs

Terms & Conditions

Na ndiqni në:

Terms & Conditions

Kushtet dhe Kushtet e Përdorimit

Ky dokument përmban kushtet dhe kushtet e përdorimit për faqen e internetit të agjencisë krijuese Inovaise Agency, të cilat janë të aplikueshme për vizitorët dhe klientët e saj.

Ju lutemi lexoni këtë dokument me kujdes dhe konsultohuni me ne nëse keni ndonjë pyetje. Përdorimi i kësaj faqeje është i varur nga pajtimi me këto kushte dhe kushte të përdorimit. Nëse nuk pajtoheni me këto kushte, ju lutemi mos përdorni këtë faqe.

  1. Pronësi dhe Përdorimi i Informacionit

1.1. Të gjitha materialet, tekstet, grafikat, fotografitë, dhe të tjera resurse të përfshira në këtë faqe janë pronësi e agjencisë sonë dhe janë të mbrojtura nga ligjet për të drejtat e autorit.

1.2. Ju lejohet të shfrytëzoni dhe të përdorni materialet në këtë faqe vetëm për qëllimet e autorizuara nga agjencia jonë. Kujdesuni të respektoni të drejtat e autorit dhe të mos kopjoni, ndryshoni, ose shpërndani materialet pa lejen tonë të shkruar.

  1. Përdorimi i Faqes dhe Shërbimeve Tona

2.1. Ne ofrojmë shërbime të ndryshme, përfshirë dizajn, zhvillim web, marketing digital, dhe shërbime të tjera të ngjashme. Ju pajtoheni të përdorni këto shërbime në përputhje me udhëzimet tona dhe kushtet e veçanta të ofruara për secilën shërbim.

2.2. Ju pajtoheni të mos përdorni faqen tonë për qëllime të paligjshme, të dëmshme, ose të rrezikshme, përfshirë sulmet kompjuterike, shpërndarjen e viruseve, ose shkeljen e privatësisë së përdoruesve të tjerë.

2.3. Ne mbajmë të drejtën të refuzojmë ose të anulojmë shërbimet nëse kemi dyshime se përdoruesi po shkel kushtet dhe kushtet e përdorimit.

  1. Privatësia dhe Informacioni Personal

3.1. Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe mbrojmë informacionin personal që na jepni në përputhje me politikat tona të privatësisë.

3.2. Ju pajtoheni që informacioni juaj personal mund të përdoret për qëllime të veçanta të lidhura me shërbimet tona dhe marketingun, në përputhje me politikat tona të privatësisë.

  1. Pagesat dhe Faturimi

4.1. Pagesat për shërbimet tona janë të përcaktuara në mënyrë të veçantë për secilën marrëveshje ose projekt. Ju pajtoheni të paguani në përputhje me kushtet dhe afatet e pagesës të caktuara në marrëveshjen tuaj të veçantë.

4.2. Ne mbajmë të drejtën të ndryshojmë tarifat dhe kushtet e pagesës në çdo kohë dhe do t’ju njoftojmë për këto ndryshime në përputhje me rregulloret tona të faturimit.

  1. Ndryshimet në Kushte dhe Kushtet

5.1. Ne mund të ndryshojmë këto kushte dhe kushte të përdorimit në çdo kohë. Ndryshimet do të bëhen të dukshme në faqen tonë dhe do t’i njoftojmë përdoruesit mbi ndryshimet e reja.

5.2. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes sonë do të konsiderohet si pajtim me kushtet dhe kushtet e ndryshuara.

 

Shikojeni portfolion tonë

Kemi një portfolio të pasur dhe të larmishme të projekteve me produkte ose shërbime, po ua  prezantojmë disa nga to për ti mbështetur premtimet tona me projekte reale…