fbpxFillimi

Portfolio

Rreth nesh

Kontakti

Shërbimet

Blogs

Terms & Conditions

Na ndiqni në:

Pharmacie Du Bourg-De-Four

Dizajnimi dhe zhvillimi i faqes prezantuese për kompaninë farmaceutike “Pharmacie Du Bourg-De-Four”

 

Kemi kënaqësinë të prezantojmë projektin tonë, faqen e internetit të Pharmacie Bourg-de-Four, një përpjekje për transformim dixhital që tregon përkushtimin tonë për të ofruar zgjidhje inovative në industrinë e kujdesit shëndetësor dhe farmaceutik. Ky projekt ilustron ekspertizën tonë në krijimin e faqeve të internetit të përshtatshme për përdoruesit, informuese dhe tërheqëse vizualisht të përshtatura për nevojat unike të klientëve tanë.

Klienti

Pharmacie Du Bourg-De-Four

WHAT WE DID

Identify / Performance / Design / Photography